20/10/09

Συγχαρητήρια.‏

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Θησέως 13, 5ος όροφος, 105 62 Αθήνα
τηλ.-fax 210 32 24 139
Αθήνα 13 Οκτωβρίου 2009
Αριθμ Πρωτ. 522.9

Ο Πρόεδρος και το Διοικήτικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βεροιέων Αθηνών,
συγχαίρει τους κ.κ. Αναστάσιο Σιδηρόπουλο , Χαλκίδη Μιχαήλ για την επάξια επανεκλογή τoυς στο αξίωμα του Βουλευτή Ημαθίας , όπως και τον κ.. Χρυσοχοϊδη Μιχαήλ , συμπατριώτη μας και επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας , τόσον για την έπανεκλογή του ως Βουλευτή της Β ΄Αθηνών , όσον και για την επάξια ανάληψη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Επίσης συγχαίρουμε τους κ.κ. Αθανάσιο Γικόνογλου και Παναγιώτη Τόλκα για την πρώτη τους επάξια εκλογή ως Βουλευτών του Νομού Ημαθίας.
Στους ανωτέρω εκλεγέντες, ο Σύλλογος μας εύχεται καλή δύναμη ,καλές επιτυχημένες και αποτελεσματικές παρουσίες στην Βουλή των Ελλήνων .

- Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου , στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής , έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Βεροιώτη δικηγόρου - συγγραφέα Γιώργου Λιόλιου, << Σκιές στη Πόλη - Αναπαράσταση του διωγμού των Εβραίων της Βέροιας >>.
Την εκδήλωση προλόγησε ο Πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. Ελλάδος κ. Μωυσής Κωνσταντίνης και μίλησαν για το βιβλίο οι : Θάνος Βερέμης ( Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών), Νίκος Μπακουνάκης ( Δημοσιογράφος-Επικ. Καθηγητής Παντείου) και ο Γιώργος Λιόλιος ( Δικηγόρος Συγγραφέας.)
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκτός των άλλων ο Πρόεδρος , Ο Γραμματεύς και μέλη του Συλλόγου Βεροιέων. Μετά το πέρας , ο Συγγραφέας αφιέρωσε ένα αντίτυπο του βιβλίου στον Σύλλογο .
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο τον ευχαριστούν βαθύτατα για την εν λόγω προσφορά.

Δρ. Βάτσος Ευάγγελος Κλήμης Όμηρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σας