18/10/09

TA NEA TOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (ΝΕW)

Eπειδή η εφημερίδα του Συλλόγου μας θα εκδοθεί μερί τα τέλη Νοεμβρίου, σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω εκδηλώσεις που προγραμματίσαμε:
  1. Το Σάββατο 31 Οκτ και ώρα 11.00 π.μ. το Δ.Σ. θα τελέσει Τρισάγιο επί του Τάφου της μεγάλης ευεργέτιδός του Συλλόγου μας, Αγνής Μαλούτα, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Η συνάντηση των μελών που επιθυμούν να παραστούν θα γείνει στην είσοδο του Κοιμητηρίου.
  2. Την Κυριακή 8 Νοε 2009, των Ταξιαρχών, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Αρτοκλασία του Συλλόγου στην εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, Ιερά Μητρόπολη Λαυρίου, που θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος. Μετάβαση και επίσκεψη στο Τεχνολογικό Πάρκο του Λαυρίου ή στο Ορυκτολογικό Μουσείο. Τέλος γεύμα σε Ταβέρνα επί της παραλιακής με στάση στο Σούνιο για καφέ. Η επιβάρυνση για κάθε μέλος είναι 15.00 ευρώ, ωστε να καλυφθεί μέρος των εξόδων. Αναχώρηση απο το σύνταγμα την 08.00 (Γωνία Όθωνος και Φιλελλήνων), για την έγκαιρη παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Παρακαλούμε όλα τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή, στο 6944009479.



=====================================================================================
Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαίου , στα γραφεία του Συλλόγου μας , ο Στρατηγός ε.α. κ. Χατζής Ιωάννης έδωσε διάλεξη με θέμα "Φίλιππος Β' ο Μακεδών". Ανεφέρθη στην ζωή , στο έργο και στην μεγάλη προσωπικότητα του. Μελετητής της ιστορίας ο Στρατηγός, μας αποκάλυψε αγνωστες, σε πολλούς ,πτυχές της ζωής και της δράσης του Φιλίππου.
Τον ευχαριστούμε.


Ο Σύλλογος μας , πριν κλείσει τον κύκλο των εκδηλώσεων του εν όψει του καλοκαιριού , θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 14η Ιουνίου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

* Αναχώρηση την 09.30 πρωινή . Μετάβαση στο πανέμορφο σπήλαιο της Παιανίας, περιήγηση , με χαλαρό πρόγραμμα μετάβαση στο ορυκτολογικό Μουσείο του Λαυρίου και στο πρόσφατα εγκαινειασθέν αρχαιολογικό Μουσείο του.
* Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της περιοχής με ελεύθερο μενού για τον καθένα.
* Επιστροφή ,δια της παραλιακής με στάση για καφέ η κάτι άλλο.

Το κάστος της κίνησης και των εισητηρίων εισόδου ανέρχεται στο ποσόν των 20,00 € κατ άτομο. Θα χαρούμε να συμετάσχουν και φίλοι της σελίδας μας , αρκεί να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα μας κ. Κλήμη Όμηρο στα τηλέφωνα : 6944537140 - 6944009479
210 3224169

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σας