21/10/09

Δραστηριότητες Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Θησέως 13, 5ος όροφος, 105 62 Αθήνα
τηλ.-fax 210 32 24 139


Αθήναι 21-10-09
Αριθμ Πρωτ. 525.9


Με την ευκαιρία της συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του Ν. Ημαθίας στις εκθέσεις : α. ) Μαθητικός Τουρισμός- Περιβάλλον και Παιδεία στο Ζάππειο Μέγαρο στις 14-15-16 Οκτωβρίου και β.) Χειμερινών προορισμών στις 19-20-21 στο Μετρό του Συντάγματος , το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου επεσκέφθησαν και τα δύο περίπτερα.
Ψυχή των εκθέσεων ο προϊστάμενος του Γραφείου Τουρισμού της Νομαρχίας κ. Σαλιάγκας Γεώργιος , ο οποίος μαζί με το άφθονο , εντυπωσιακό , επιλεγμένο και πλούσιο έντυπο υλικό, αποτελούσαν την καλλίτερη διαφήμιση του Ν. Ημαθίας στις χιλιάδες των επισκεπτών.
Ο Σύλλογος χειροκροτεί την προσπάθεια και απευθύνει τα θερμά συγχαρητήρια και το ευχαριστώ του στον κ. Σαλιάγκα για το έντυπο υλικό που παρεχώρησε για τον Σύλλογο και τα μέλη του.


Την Κυριακή 16-10-09 στα Γραφεία του Συλλόγου , συγκεντρώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου για να πραγματοποιήσουν έκτακτη Γεν. Συνέλευση που ασχολήθηκε με διαδικαστικά θέματα και αμέσως μετά ακολούθησε διασκέδαση με Βεροιώτικο Τσίπουρο και άφθονους Τσιπουρομεζέδες , προσφορά – έκπληξη του Διοικητικού Συμβουλίου στα μέλη του. Προσκεκλημένος μας , ήταν ο Προϊστάμενος Τουρισμού της Νομαρχίας Ημαθίας κ. Σαλιάγκας Γεώργιος. Τσίπουρο και μεζέδες ανέβασαν την διάθεση όλων . Αργά το απόγευμα διαλύθηκε η ευχάριστη αυτή σύναξη, με την υπόσχεση του Δ. Συμβουλίου ότι θα επαναληφθεί σύντομα κάτι παρόμοιο.
Δια το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματεύς



Δρ. Βάτσος Ευάγγελος Κλήμης Όμηρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σας